Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini sakal görmek

Rüyada başka birini sakal görmek

Rüyada başka birini sakal görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada başka birini sakal gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

Rüyada başka birini sakal görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek malını ve parasını sağlama alacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada başka bir kadını sakal görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada başka birini sakallı görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği sakal traşı etmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sakal görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babasını sakallı görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ak sakallı amca görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments