Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kızının olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kızının olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kızının olduğunu görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin kızının olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren belli konular farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işarettir.

Rüyada eşini başka kızla görmek hayatının iyileşeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalettir.

Rüyada başka birinin kızının olduğunu görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, istediklerini elde edeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisini başka bir kızla görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments