Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kazancın sürekli artacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, patron koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin kızının olduğunu görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments