Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bas gitar çalmak

Rüyada bas gitar çalmak

Rüyada bas gitar çalmak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada bas gitar çalmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada bas gitar çalmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada bas gitar görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada elektronik gitar çalmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gitar çaldığını görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin gitar çaldığını görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına tabir olunur.

Rüyada sahnede gitar çalmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada elektro gitar çalmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gitar sesi duymak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments