Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çok çirkin görmek

Rüyada birini çok çirkin görmek

Rüyada birini çok çirkin görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini çok çirkin gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu çirkin görmek herkesin takdirini toplayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin bebek doğurmak yalnız kalınacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına yorulur.

Rüyada çirkin tavşan görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin adamlar görmek başarıların devamlı olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Rüyada çirkin köpek görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek kariyer planının altüst olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, birçok iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments