Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin elbise görmek

Rüyada çirkin elbise görmek

Rüyada çirkin elbise görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına yorulur.

Rüyada çirkin elbise gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Rüyada çirkin elbise giymek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisiyle övüneceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin elbise görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada çirkin birini görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada çirkin ördek görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin tavuk görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işarettir.

Rüyada kendini çirkin görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments