Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hastalıklarının son bulacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments