Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının balkondan düştüğünü görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, hem verimi yükselteceğine tabir olunur.

Rüyada kendini balkondan düşerken görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments