Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek prestij sahibi olunacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Rüyada erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, kazancını çoğaltacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin balkondan düştüğünü görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalet eder.

Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek fedakârlıklar yapacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini balkondan düşerken görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kalp kıracağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments