Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşen çoçuk görmek

Rüyada balkondan düşen çoçuk görmek

Rüyada balkondan düşen çoçuk görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen çoçuk gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada birini balkondan düşerken görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, ondan faydalanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments