Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada balkondan bebek düşürmek hedefine çok kolay ulaşacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek büyük paralar kazanılacağına, helal rızka sahip olunacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, neşe içinde olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek aksiliklerin son bulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments