Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin avret yerini görmek

Rüyada başka birinin avret yerini görmek

Rüyada başka birinin avret yerini görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada başka birinin avret yerini görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalet eder.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına tabir olunur.

Rüyada avret yerini temizlemek uygulayacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işarettir.

Rüyada avret yerini yıkamak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada avret yerini öpmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kadın avret yerini görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, rakiplerini yeneceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin avret yerini görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments