Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın avret yerini görmek

Rüyada kadın avret yerini görmek

Rüyada kadın avret yerini görmek eşit davranılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, maaşının artacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Rüyada kadın avret yerini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek ilişkiye huzurun geleceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada kadının avret yerini görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate tabir olunur.

Rüyada kadın avret yerini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yeri görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, maddi zarara gireceğine yorulur.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek yüksek mertebeye geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın avret yeri görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını avret yerini görmek iyiliğe kavuşacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments