Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini hamile görmek

Rüyada başka birini hamile görmek

Rüyada başka birini hamile görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına alamet eder.

Rüyada başka birini hamile gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada başka bir kızı hamile görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek dünya malının çoğalacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek tövbe etmeden vefata, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini hamile görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalettir.

Rüyada başka birinin hamile olduğunu öğrenmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada başka kadını hamile görmek lüksünün artacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, gereken sabrı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek her anlamda feraha kavuşacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments