Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir hamile kadın görmek

Rüyada başka bir hamile kadın görmek

Rüyada başka bir hamile kadın görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, zenginliğinin süreceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir hamile kadın gördüyseniz:

  • Daha önceki akılcı tutumlarınız sayesinde elinize önemli bir miktar para geçebilir.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, büyük bir gelir toplayacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Rüyada başka kadını hamile görmek huzurun kaçacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalettir.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, gözünün yaşını sileceğine, aile hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet eder.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments