Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kızı hamile görmek

Rüyada başka bir kızı hamile görmek

Rüyada başka bir kızı hamile görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, çok önemli noktalara geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulur.

Rüyada başka bir kızı hamile gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Rüyada başka bir kızı hamile görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başka birini hamile görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet eder.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalettir.

Rüyada başka birinin hamile olduğunu görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka kadını hamile görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada başka birinin hamile olduğunu öğrenmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments