Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka kadını hamile görmek

Rüyada başka kadını hamile görmek

Rüyada başka kadını hamile görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük bir acı duyacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine alamet eder.

Rüyada başka kadını hamile gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek üzücü olaylar yaşanacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek bebek sahibi olunacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments