Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin hamile kadın görmek

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işinde terfi alacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin hamile kadın gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinize odaklanın.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka hamile kadın görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına delalet eder.

Rüyada başka kadını hamile görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulur.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments