Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, huzura erileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını gördüyseniz:

  • Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birini hamile görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir erkeğin hamile olduğunu görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada başka hamile kadın görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, yalan söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada başka hamile görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin hamile olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı insan olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments