Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek

Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek

Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, bunun için her gün şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin hamile olduğunu görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başka bir erkeği hamile görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, aile saadetinin artacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına yorulur.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments