Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe görmek

Rüyada gebe görmek

Rüyada gebe görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Rüyada gebe gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin gebe olduğunu görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gebelik testi görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebe bir kadın görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada erkeği gebe görmek çok büyük zararlar edeceğine, malının ve parasının da artacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Rüyada çoğul gebelik görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını gebe görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gebe haberi almak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments