Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına rivayet eder.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kazancının günden güne çok artacağına delalettir.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Rüyada birinin önce ölüp sonra dirildiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, huzurun bozulacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments