Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güldükten sonra ağlamak

Rüyada güldükten sonra ağlamak

Rüyada güldükten sonra ağlamak parasının ve malının eksilmeyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada güldükten sonra ağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Rüyada ağladıktan sonra gülmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamak sonrada gülmek başına türlü belalar geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulur.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalettir.

Rüyada güldükten sonra ağlamak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, temize çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayıp sonra gülmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments