Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önce ağlamak sonra gülmek

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rahat bir hayat yaşayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına alamet eder.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari iş ya da ilişkilerinizi testten geçirebilir veya sorgulayabilirsiniz.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek büyük bir yenilgi alacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada önce ölmek sonra dirilmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek geleceğe dair planlar yapacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek yeni işler alacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments