Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işarettir.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek aç kalacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak maddi açıdan borçların ödeneceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına rivayet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments