Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağladıktan sonra gülmek

Rüyada ağladıktan sonra gülmek

Rüyada ağladıktan sonra gülmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, anne babaya müjde verileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, zorlukların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada ağladıktan sonra gülmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada ağlamak sonrada gülmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada güldükten sonra ağlamak keyfe ve neşeye kavuşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Rüyada ağladıktan sonra gülmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya işaret etmektedir.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına inanılır.

Rüyada ağlayıp sonra gülmek hayattan elini eteğini çekeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments