Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önce gülmek sonra ağlamak

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, işlerin de hafifleyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Rüyada önce ağlamak sonrada gülmek bir sebeple çok zarar edeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işarettir.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek maddi açıdan dibe vurulacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada önce gülüp sonra ağlamak çekilen acıların unutulacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önce ölmek sonra dirilmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine tabir olunur.

Rüyada önce kavga edip sonra barışmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, tüm parasını kaybedeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, rahat bir döneme gireceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments