Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasinin gelinlik görmek

Rüyada baskasinin gelinlik görmek

Rüyada baskasinin gelinlik görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, huzur ve saadet bulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, rahat şekilde yaşayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, gelirinin daimi olacağına işarettir.

Rüyada baskasinin gelinlik gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Rüyada baskasinin gelinlik görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada esim baska kadinla görmek yiyip içeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz basörtüsü takmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada baskalarının ilişkiye girdiğini görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada basörtüsüz olmak hayatın kolaylaşacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada baskasina dua etmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, tüm parasını kaybedeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada baskasina su vermek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada su basan evi temizlemek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments