Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada başka birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada başka birinin hamile olduğunu görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına inanılır.

Rüyada başka birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek herkes tarafından saygı göreceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kızı hamile görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinden hamile olduğunu görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini hamile görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada başka birini hamile olduğunu görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinden hamile kalmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada başka bir erkeği hamile görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments