Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başka kadını hamile görmek

Rüyada bir başka kadını hamile görmek

Rüyada bir başka kadını hamile görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine delalet eder.

Rüyada bir başka kadını hamile gördüyseniz:

  • Bazı konular göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek deneyim kazanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada başka kadını hamile görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bilincin artacağına inanılır.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek kolaylık elde edeceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments