Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkeği hamile görmek

Rüyada başka bir erkeği hamile görmek

Rüyada başka bir erkeği hamile görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, muradına ereceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada başka bir erkeği hamile gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Rüyada başka bir erkeğin hamile olduğunu görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Rüyada başka bir erkeği hamile görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin hamile olduğunu görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinden hamile olduğunu görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin hamile görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek yuva kuracağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada başka bir insanın hamile olduğunu görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments