Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kırgınların barışacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Rüyada başka hamile kadın görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek çok hayırlı adımların atılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek iyilik ve güzellik bulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak ortamın bir hayli gerileceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka kadını hamile görmek başarılı olacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine yorulur.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments