Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Rüyada başka hamile kadın görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, adını işiyle duyuracağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kindar olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek haneden birinin ayrılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ekmeğinin artacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, işlerini düzene sokacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments