Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kadının doğum yaptığını görmek

Rüyada başka bir kadının doğum yaptığını görmek

Rüyada başka bir kadının doğum yaptığını görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir kadının doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın.

Rüyada başka bir kadının doğum yaptığını görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada başka bir kadını doğum yaparken görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birini doğum yaparken görmek rakiplerini mağlup edeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini doğum yaptığını görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin doğum yaptığını görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada doğum yapan kadın görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine tabir olunur.

Rüyada doğum yapan kadınlar görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işaret eder.

Rüyada kadına doğum yaptırmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments