Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek

Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek

Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayallerin yarıda kalacağına, düşmanına galip geleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanızı başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Rüyada kocayı başka kadınla görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada kocanı başka bir kadınla görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, seyahatlere katılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocanı başka kadınlarla görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments