Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkekten hoşlanmak

Rüyada başka bir erkekten hoşlanmak

Rüyada başka bir erkekten hoşlanmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, işlerinizin bozulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalet eder.

Rüyada başka bir erkekten hoşlanmak gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada başka bir erkekten hoşlanmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka erkekten hoşlanmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada başka birinden hoşlanmak konfor içinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek onlardan medet umacağına, kredi çekileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin hoşlandığını görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments