Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkeği sevmek

Rüyada başka bir erkeği sevmek

Rüyada başka bir erkeği sevmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, ailesini utandırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir erkeği sevmek gördüyseniz:

  • Akıllı davranırsanız olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek kısmetin ve şansın açılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, duygularının karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini başka erkekle görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir erkeği sevmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada başka birini sevmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments