Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini sevmek

Rüyada başka birini sevmek

Rüyada başka birini sevmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kazancının yerine gelmesine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başka birini sevmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız herkesle iletişim kurabilmeniz konusunda en iyi yardımcınız.

Rüyada sevdiğinin yanında başka birini görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, bereketin ve karın artacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başka kadınla görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini başkalarıyla görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin başka birini sevdiğini görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments