Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başka erkekle görmek

Rüyada sevdiğini başka erkekle görmek

Rüyada sevdiğini başka erkekle görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka erkekle gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir erkeği sevmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek büyük problemler yaşanacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek güzel haberler alacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, boş yere korku duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başka erkekle görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin yanında başka birini görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments