Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir bedene girmek

Rüyada başka bir bedene girmek

Rüyada başka bir bedene girmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sorunlarının biteceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir bedene girmek gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Rüyada başka bir bedene girmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bedene girmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kalabalık günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini başka bedende görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini başka bedende görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini başka bir bedende görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet eder.

Rüyada başka bedende olmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, şeref ve haysiyetin artacağına inanılır.

Rüyada büyük beden pantolon görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada bedenden ayrı kafa görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments