Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bedende olmak

Rüyada başka bedende olmak

Rüyada başka bedende olmak edilen duaların kabul olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada başka bedende olmak gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Rüyada başka bir bedene girmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bedene girmek güzel bir hayata sahip olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bedende olmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini başka bir bedende görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini başka bedende görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini başka bedende görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada canın bedenden çıktığını görmek özlemelerin son bulacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beden pantolon giymek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments