Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beden pantolon görmek

Rüyada büyük beden pantolon görmek

Rüyada büyük beden pantolon görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet eder.

Rüyada büyük beden pantolon gördüyseniz:

  • Tüm paranızı harcamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada büyük beden pantolon giymek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük beden pantolon görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beden sütyen görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada büyük beden elbise giymek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada bedensel engelli görmek şöhretli biri olunacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada canın bedenden çıktığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bedensiz kafa görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beden ölçüsü almak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, yalnız hissetmeye, hayır işleri yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments