Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini başka bedende görmek

Rüyada kendini başka bedende görmek

Rüyada kendini başka bedende görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, helal rızık elde edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına işaret eder.

Rüyada kendini başka bedende gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Rüyada başka bedende olmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini başka bedende görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada başka bedene girmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini başka bir bedende görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir bedene girmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kendini başka bedende görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada büyük beden pantolon giymek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü bedenler görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments