Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedenden ayrı kafa görmek

Rüyada bedenden ayrı kafa görmek

Rüyada bedenden ayrı kafa görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Rüyada bedenden ayrı kafa gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Rüyada bedenden ayrı kafa görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada ruhun bedenden ayrılması görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, kem gözlere gelineceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada bedensiz kafa görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasız beden görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ruhun bedenden çıktığını görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beden elbise giymek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada beden eğitimi öğretmeni görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bedensel özürlü görmek yatırımların heba olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments