Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bedene girmek

Rüyada başka bedene girmek

Rüyada başka bedene girmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada başka bedene girmek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada başka bir bedene girmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bedene girmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini başka bedende görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kısmetinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini başka bedende görmek borçların kapanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini başka bir bedende görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bedende olmak rahat edeceğine, ferahlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada beden hocası görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments