Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini başka bir bedende görmek

Rüyada kendini başka bir bedende görmek

Rüyada kendini başka bir bedende görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini başka bir bedende gördüyseniz:

  • Sizi belli bir yöne çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kendini başka bedende görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada başka bedende olmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet eder.

Rüyada kendini başka bir bedende görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, işlerinden feragat edeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini başka bedende görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir bedene girmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bedene girmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bedensiz kafa görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölü bedenler görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments