Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka alemlere gitmek

Rüyada başka alemlere gitmek

Rüyada başka alemlere gitmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada başka alemlere gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada başka alemlere gitmek verdiği emeklerin heba olacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada başka aleme gitmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada başka aleme geçmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada diğer aleme gitmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, onların kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada berzah alemine gitmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, güzel günler için yaşayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada cinler alemini görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına delalet eder.

Rüyada berzah alemini görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kötü gününden de geri duracağına işaret eder.

Rüyada cinler aleminde olmak böylece hayatının da düzene gireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments