Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berzah alemine gitmek

Rüyada berzah alemine gitmek

Rüyada berzah alemine gitmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada berzah alemine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Rüyada berzah alemine gitmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Rüyada berzah alemini görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine alamet eder.

Rüyada başka aleme gitmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada başka alemlere gitmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada diğer aleme gitmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ruhlar alemini görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada cin alemi görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruhlar aleminde olmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, anne baba duaları alınacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments