Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka aleme gitmek

Rüyada başka aleme gitmek

Rüyada başka aleme gitmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, zor bir durumda kalacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başka aleme gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Rüyada başka alemlere gitmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka aleme gitmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada başka aleme geçmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada diğer aleme gitmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada berzah alemine gitmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada minare alemi görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada öbür alemi görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ruhlar aleminde olmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, başının ağrıyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments