Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berzah alemini görmek

Rüyada berzah alemini görmek

Rüyada berzah alemini görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada berzah alemini gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada berzah alemine gitmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada berzah alemini görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Rüyada cinler alemine girmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada başka aleme gitmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada diğer aleme gitmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, başarıyla geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada cinler aleminde olmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, insanlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka aleme geçmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruhlar alemini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments